opc_loader
Fabrikanten
Klantbeoordelingen

  

Plaats HIER een bericht in ons gastenboek

Betaalmogelijkheden

   

     

Gratis Verzenden

Verzenden is gratis in NL vanaf € 75.-

Gratis verzenden

Aanbevolen producten

Retourneren


Toch niet blij met uw online aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, na ontvangst van uw product, bij ons melden. Na uw melding heeft u 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. Uiteraard wel graag in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Bekijk het product dus gerust zoals u in een winkel zou doen. Haal bijvoorbeeld een metaaldetector uit de doos maar ga er niet mee zoeken. 


Heeft u toch het product al in gebruik genomen? Voor al uw aankopen geldt de 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval ontvangt u van ons een deelvergoeding. Deze is gebaseerd op de herstelkosten of waardevermindering omdat het product niet meer als nieuw kan worden verkocht (maar bijv. als showroommodel).


Binnen 14 dagen nadat u ons heeft laten weten gebruik te willen maken van uw recht op retour betalen wij u het aankoopbedrag terug. U moet het product wel eerst retour hebben gestuurd. Doet u dat niet binnen deze termijn, dan vervalt automatisch uw bedenktermijn en dus uw recht op retour. 


Werkwijze Retourneren en Restitutie

  1. Meldt uw retour aan bij Detector Plaza uiterlijk op de 14e dag na ontvangst van het product.
  2. Stuur zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 14 dagen na de melding het product retour aan Detector Plaza.
  3. Detector Plaza betaalt u het aankoopbedrag terug uiterlijk 14 dagen na uw melding, doch pas nadat het product retour is ontvangen.


Welke producten mag ik retourneren?

In principe komen alle producten in aanmerking voor retourneren, behalve 2e hands artikelen (occasions), maatwerkartikelen of artikelen die speciaal voor u zijn aangepast of samengesteld.
Bij artikelen waarvoor u geen herroepingsrecht heeft is dit duidelijk vermeld bij aankoop.

Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op producten die zijn aangekocht op afstand, dus online via de webwinkel. Voor producten die in de showroom zijn gekocht geldt dit recht dus niet.

Wanneer verloopt mijn bedenktermijn?


Na de dag van ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd om gebruik te maken van uw wettelijke herroepingsrecht. De dag van ontvangst is de dag waarop het product door de vervoerder is afgeleverd bij u of bij een door u bij bestellling opgegeven derde. 

Hoe meld ik een retour?


U mag zelf kiezen hoe u ons op de hoogte stelt van een beroep op uw herroepingsrecht.

  • Bel ons! De eenvoudigste methode is om ons te bellen op 0413-259597. Wij noteren dan alle benodigde gegevens en bevestigen uw beroep per mail.
  • Per E-mail! U kunt een e-mail sturen naar contact@detectorplaza.nl waarin u aangeeft welk product u wil terug sturen. Vermeld daarbij ook het ordernummer van de bestelling, uw naam en het IBAN rekening nummer waarop wij het bedrag moeten terugstorten.
  • U kunt ook het wettelijke "Modelformulier voor herroeping" gebruiken, maar dit is niet verplicht. Dit formulier kunt u printen, invullen en naar ons mailen, faxen of opsturen per post. Klik HIER om het modelformulier te downloaden.


Wanneer stuur ik het product retour?

U bent verplicht om binnen 14 dagen nadat u een beroep op herroeping deed het product terug te sturen naar Detector Plaza. Als u dit niet op tijd doet vervalt het recht op retour. Ons advies is om zo snel mogelijk retour te sturen; immers terugbetaling kan pas plaats vinden nadat wij het product retour hebben ontvangen. 


Hoe stuur ik het product retour?

Het complete product inclusief alle (ook gratis) bijgeleverde accessoires dienen retour te worden gestuurd. Het product dient zorgvuldig en degelijk verpakt te zijn voor transport, bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking. Indien het product onzorgvuldig verpakt is of de productspecifieke (bedrukte) verpakking ontbreekt, dan kunnen kosten voor herverpakking of reparatie worden doorberekend. Uitgangspunt is dat wij het product na retourontvangst als nieuw kunnen verkopen. 
Het retoursturen van het product is voor uw eigen rekening en risico. Daarom adviseren wij u om het pakket aangetekend te verzenden en op zulke wijze dat de inhoud niet vanaf de buitenkant zichtbaar is. 

Retouradres:
Detector Plaza
Breukrand 215
5403 LG Uden

U mag het product ook zelf afgeven bij Detector Plaza. Maak hiervoor een afspraak. 

Welk bedrag wordt terugbetaald en wanneer?

Uiterlijk 14 dagen na uw melding dat u wil retourneren betalen wij het aankoopbedrag terug, doch niet eerder dan dat wij het product retour hebben ontvangen. Let erop dat u niet te laat retour stuurt, na 14 dagen vervalt uw herroepingsrecht.

Als het product in goede staat retour wordt ontvangen betalen wij het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Had u meerdere producten besteld en u stuurt er één terug? Als het totale orderbedrag onder onze 'gratis verzending' grens bleef heeft u verzendkosten betaald. In dit geval ontvangt u de verzendkosten niet terug. Als het totale orderbedrag van alle artikelen boven de 'gratis verzending' grens kwam heeft u geen verzendkosten betaald. Indien door retourzending van één of meerdere van de artikelen het orderbedrag uiteindelijk onder die grens uitkomt zullen we alsnog verzendkosten in rekening brengen voor de overgebleven (en dus niet retourgezonden) artikelen. Deze verzendkosten trekken we dan af van het terug te betalen aankoopbedrag.  Wij storten het terug te betalen bedrag op het IBAN rekeningnummer dat u heeft opgegeven bij uw retourmelding. 

 

Uitgebreid Advies & Demo

VOOR VRAGEN / UITLEG !

Detector Plaza Uden
0413 - 25 95 97

Uw Metaaldetector Specialist

 Alle A-merken en meer...

 Gratis verzonden vanaf €75

 Levering uit voorraad

 Verzending binnen 24 uur

 PostNL met Track & Trace

 Betaal veilig met iDEAL

 Ruim 40 jaar ervaring

 Uw metaaldetector inruilen

 Eigen Technische Dienst

Occasions & Verhuur

Wij ruilen graag uw occasion in.

Klik hier voor occasion informatie.

Klik hier voor onze verhuur