opc_loader
Fabrikanten
Klantbeoordelingen

  

Plaats HIER een bericht in ons gastenboek

Betaalmogelijkheden

   

     

Gratis Verzenden

Verzenden is gratis in NL vanaf € 75.-

Gratis verzenden

Aanbevolen producten
195,00 169,00

Tesoro Cibola Hollandia Metaaldetector

Tesoro
499,00
x
Levertijden
Leverstatus:
Op Voorraad
Verzendmethode
Post NL (24-uurs verzending):
0,00

De Cibola 'Hollandia' is speciaal door Tesoro naar onze specificaties gemaakt.

De 'Hollandia' is nederlands-talig bestikkerd en is voorzien van zwarte stelen en een 28 cm elliptische DD zoekschijf, net als bij de Lobo Super TRAQ. Wij vinden, dat de elliptische schijf de perfecte schijf is om in rommelige stortgrond te zoeken waar veel puin- en asresten, organische resten en spijkers liggen. Omdat het een smalle DD schijf is deze rustiger in gemineraliseerde grond dan de 21 x 24 cm concentrische schijf die standaard onder de gewone Cibola zit.  Omdat de elliptische schijf van de Hollandia zo smal is, camoufleert deze minder snel de goede en vaak kleine voorwerpen door nabijliggend ijzer. (er dus vanuit gaand dat je wel iets ijzer uitschakelt).  Het is dus niet zo dat deze detector megadiep gaat, maar dat lukt ook niet op vervuilde grond, welke detector je er ook bijhaalt. Dat is net als proberen door een plaat ijzer heen te detecteren, dat gaat ook niet. Nee het gaat erom dat je op dat soort grond de goede voorwerpen tussen de troep weghaalt. En daar zal deze detector een topper in blijken te zijn. Ga je met de Cibola Hollandia op grote akkers waar weinig ijzer ligt zoeken kun je altijd nog kiezen voor een extra schijf, bijvoorbeeld de 25 x 30 cm DD schijf. (bestelnummer: TZ1027) De Cibola Hollandia Is ook een goede detector voor vervuilde terpengrond waar zoekers naar penninkjes, sceatta's en trienten zoeken, voor grond rond boerderijen en in het algemeen in oude intensief bewoonde grond. Verder is de Hollandia voorzien van nieuwe Nederlands talige stikkers, dus ook de frontplaat is in het Nederlands als een van de eerste detectors die hier verkocht wordt.

De Cibola is geschikt voor: archeologen, recherche (opsporing op de plaats delict) en waterleidingbedrijven (putdeksels)

De aanleiding voor het laten maken van een Nederlandse versie van de Cibola, de Cibola Hollandia is, dat met name een aantal archeologische bedrijven graag een vaste alle metalen-stand met een instelbare basistoon op hun detector wilden hebben. Daarom heeft de Cibola Hollandia nu via een klik op de Discriminatiestand een 0 stand. Op de 0 stand krijg je die alle metalen-stand met instelbare basistoon. Dat houdt in, dat je met deze detector op een alle metalen stand met basistoon kunt zoeken, zodat, indien nodig, op archeologische terreinen elk stukje ijzer en bepaalde 'ijzertijdpotscherven' en bepaalde gemineraliseerde bakstenen wordt aangegeven. Op de gewone discriminatiestand kan op de laagste stand verschil gemaakt worden tussen het 'goede'  (smeedijzer) ijzer en het 'slechte' ijzer (gietijzer en zwaar verroest ijzer).

Heeft u hulp nodig bij uw keuze?
Neem CONTACT met ons op of lees onze METAALDETECTOR-UITLEG en BEGRIPPENLIJST.
TIP: Hoewel wij altijd batterijen bij onze metaaldetectors leveren en u dus direct aan de slag kunt bent u soms beter af met oplaadbare batterijen. Bij intensief gebruik is dat beter voor het milieu én voor uw portemonnee! U vindt onze selectie oplaadbare batterijen en laders in onze productcategorie Accessoires en Onderdelen.
Wij bieden een zeer uitgebreide service en onze prijzen zijn vrijwel zonder uitzondering de laagste in Nederland. Wij vernemen graag uw reactie indien u dezelfde metaalzoeker tegen dezelfde voorwaarden en met dezelfde accessoires elders goedkoper weet te vinden. Wij hebben dertig jaar ervaring op het gebied van metaaldetectie (metal detection) en kunnen u zowel telefonisch als in onze showroom van uitgebreid advies voorzien.
Tesoro Cibola Hollandia Metaaldetector heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Uitgebreid Advies & Demo

   VOOR EEN AFSPRAAK !

Wij verwelkomen u vrijblijvend en met koffie in onze showroom.

Detector Plaza Uden
0413 - 25 95 97

Uw Metaaldetector Specialist

 Alle A-merken en meer...

 Gratis verzonden vanaf €75

 Levering uit voorraad

 Verzending binnen 24 uur

 PostNL met Track & Trace

 Betaal veilig met iDEAL

 Ruim 30 jaar ervaring

 Uw metaaldetector inruilen

 Eigen Technische Dienst

Occasions & Verhuur

Wij ruilen graag uw occasion in.

Klik hier voor occasion informatie.

Klik hier voor onze verhuur

Laatst bekeken items