opc_loader
Fabrikanten
Klantbeoordelingen

  

Plaats HIER een bericht in ons gastenboek

Betaalmogelijkheden

   

     

Gratis Verzenden

Verzenden is gratis in NL vanaf € 75.-

Gratis verzenden

Aanbevolen producten
195,00 169,00

Minelab GPX 4500 Dual Coil Goud Detector

2.990,00

Zie Toelichting

Levertijden
Leverstatus:
Op Aanvraag
Verzendmethode
Post NL:
0,00

De GPX4500 is de ultieme dieptebeul !!

Toch worden de GPX4500 in hoofdzaak gekocht door goudzoekers die naar nuggets zoeken. Als prima alternatief voor de moeilijk verkrijgbare GPX4500 is de EUREKA GOLD, ook van Minelab.  Met deze detector lopen inderdaad de professionele goudzoekers in landen als Australie, Borneo en Sudan waar nog echte nuggets gevonden kunnen worden. Aan de GPX- serie wordt door ingenieurs van Minelab voortdurend gewerkt. Dat is de reden, dat Minelab om de twee jaar met een nieuwe versie komt. De GPX serie komt voort uit de zeer succesvolle SD serie, ook voor goudzoekers. Achtereenvolgens hebben we de GP Extreme, de GP 3000, de GP 3500 en de GPX 4000 gehad. De laatste was de eerste digitale versie.

TIJDELIJK WORDT DE MINELAB GPX 4500 GELEVERD MET 2 ZOEKSCHIJVEN:

 • 11-inch Double-D voor algemeen gebruik
 • 12x15inch monoloop voor meer diepgang


De importeur van Minelab voor de BeNeLux Gert Gesink en Luc Meijers uit Belgie hebben de GPX 4000 (voorloper van de GPX-4500) op een zoekdag van de DDA op zijn dieptevermogen getest. In de zware rivierklei van de IJssel moesten we een gat graven van 45 cm diepte. Zover reikte deze krachtpatser voor een Romeinse Sestertius. Een verschil van 10 cm met de beste gewone detectors. Proefnemingen met kleine gouden muntjes toonden aan, dat de GPX 4000 bijna dubbel zo diep ging op een Tremissis dan de gevoeligste gewone detectors als de Tesoro Lobo of de Minelab Explorer!

Langsamerhand blijkt, dat deze detectors niet alleen voor de GOUDZOEKSPECIALISTEN gemaakt zijn, maar voor alle zoekers die op zoek zijn naar de ultieme detector en het ultieme dieptebereik De GPX-4000 is een soort van PI detector met discriminatie van ijzer. (was tot voor kort onmogelijk) Dat het ijzer is moet vooral gehoord worden. Dus training is vereist en het is onontkoombaar om zo nu en dan iets van ijzer op te graven. Naarmate men deze detector beter leert kennen hoeft u minder ijzer op te graven.

Luc: "Het gewicht van de detector is behoorlijk, maar de bijgeleverde Bungy maakt het zwaaien tot een moeiteloos gebeuren".

Voor wie is deze detector geschikt? Vooral voor diegene die op terreinen waar niet al te veel ijzer ligt vooral meer diepte wil, omdat de kans groot is, dat de 'goodies' nog net iets dieper liggen. Bijvoorbeeld op terreinen waar ooit een schatvondst is gedaan en waar nooit (meer) op geploegd wordt. De standaard schijf is vaste land van Europa en in Groot Brittannie het meest gebruikt. Monoloop schijven zijn niet in staat ijzer uit te schakelen en zijn daarom meestal minder geschikt, hoewel ze wel iets dieper gaan dan de DD schijven.

Nieuw op de GPX-4500:

 • Nieuwe SETA technology:(smart electronic Timing Alignment).
 • Verbeterde Discriminatie mogelijkheden.
 • Voorgeprogrammeerde  Zoek mogelijkheden met 4 standen:  Patch; Hi Mineral; Hi Trash; Test A;
 • Lithium-Ion Battery pack nu met ingebouwde audio versterker;
 • Stabilisator voor de tune functie om  de stabiliteit van de basistoon te verbeteren.
 • Target Volume functionality: versterker voor de zachte (diepe) signalen.
 • Verbeterde draaghoes voor het batterijpack.

The GPX-4500 GAAT DIEPER op de goudvelden!  Nu met een nieuwe GB Off functie en zijn belangrijk verbeterde Discriminatievermogen. IJzer uitschakelen d.m.v. de op maat gemaakte Zoek Programma's - zal de GPX-4500 de serieuze Zoeker de mogelijkheid bieden om de kleinere, dieper liggende voorwerpen te bereiken die anderen gemist hebben! Alle zoekschijven van de Commander voor de GPX series passen gegarandeerd op de GPX-4500.

Specificaties:

 • Motion detector
 • 11 inch Dubbel D schijf
 • tijdelijk 12x15inch monoloop schijf
 • Lithium Ion batterij systeem
 • Lengte: minimaal 1100 mm, maximaal 1300 mm
 • Gewicht 2400 gram
 • Steel bestaat uit twee delen
 • Extra leverbaar schijven:15 x 12 Semi-elliptisch Dubbel D, 10x 5 elliptisch dubbel D, 15 x12 Semi elliptisch Monoloop, 8 inch rond Monoloop, 11 inch rond Monoloop, 18 inch rond Monoloop en de 18 inch Dubbel D

Minelab GPX 4500 Dual Coil Goud Detector heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Uitgebreid Advies & Demo

VOOR EEN AFSPRAAK !

Wij verwelkomen u vrijblijvend en met koffie in onze showroom.

Detector Plaza Uden
0413 - 25 95 97

Uw Metaaldetector Specialist

 Alle A-merken en meer...

 Gratis verzonden vanaf €75

 Levering uit voorraad

 Verzending binnen 24 uur

 PostNL met Track & Trace

 Betaal veilig met iDEAL

 Ruim 40 jaar ervaring

 Uw metaaldetector inruilen

 Eigen Technische Dienst

Occasions & Verhuur

Wij ruilen graag uw occasion in.

Klik hier voor occasion informatie.

Klik hier voor onze verhuur

Laatst bekeken items